24 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu torna a Palau per disputar la Copa d'Europa

Les de Jordi Boada disputen aquest dijous (16h) el partit de quarts de final contra el Cerdanyola

Raimon Roma 25 de maig de 2021 a les 12:37
Nou títol en joc per les manlleuenques | CP Manlleu

Gairebé una setmana després de perdre la final de l’OK Lliga, el Magic Studio CP Manlleu torna a la pista del Palau per disputar la final a vuit de la Copa d’Europa d’hoquei patins.


La Copa d’Europa és una competició que es resisteix al conjunt manlleuenc des que l’any 2016 la van perdre, en una final organitzada al municipi manlleuenc, contra el Voltregà a la tanda de penals. Des d’aleshores i després d’intentar-ho diverses vegades, el Manlleu no ha pogut alçar el títol com a campió continental. Aquesta setmana es disputa l’edició del 2021 i les osonenques tenen una nova oportunitat per intentar aixecar la copa. La competició es disputa a partir d’aquest dijous i fins diumenge a la pista del Palau. L’últim campió de la competició és el Voltregà, l’any 2019, quan es va coronar a Manlleu. L’any passat, a causa de la Covid-19, l’edició va ser suspesa.


Aquest dijous, a les 16h, el CP Manlleu femení disputarà el seu partit de semifinals contra el Cerdanyola. L’eliminatòria, que es podrà seguir per Ràdio Manlleu, decidirà una de les quatre places per ser a les semifinals de dissabte. En els precedents d’aquesta temporada a l’OK Lliga, el Manlleu es va desfer del conjunt vallesà tant en el partit de la primera com en el de la segona volta. Si les manlleuenques superen aquest primer partit, jugarien dissabte la semifinal contra el guanyador del partit entre el Benfica i el Votlregà.


El Palau, el rival a batre


Les estadístiques i el joc realitzat durant tota la temporada pel Palau li posen l’etiqueta de favorit per guanyar una competició que, no obstant això, no entén de favoritismes. I més, quan en una copa que es decidirà a partit únic i amb grans equips com el Manlleu, el Benfica o el sis vegades campió de la competició, el Voltregà, formen part del quadre de quarts de final.


A més del duel entre el Cerdanyola i el Manlleu, la resta d’enfrontaments de quarts de final son Benfica-Voltregà, Gijón-CACO i Stuart-Palau.

Etiquetes:
Esports