25 d'abril de 2024

Tot a punt per a la 9a edició de la marxa ciclista «Ter Bike Experience»

La prova compta amb una ruta curta, d'uns 126 km, que tindrà el punt de sortida a la zona esportiva de Manlleu

elter.net 29 de maig de 2021 a les 09:58
El recorregut, d'aproximadament 205 km, resseguirà el curs del riu Ter | elter.net

Club Open Natura i Tracks Tour organitzen la 9a edició de la “Ter Bike Experience”. La marxa ciclista, que tradicionalment agrupa vora els 300 participants, començarà el pròxim 5 de juny a les 7 del matí.


El recorregut, d’aproximadament 205 km, resseguirà el curs del riu Ter, des del seu naixement a Setcases fins a arribar a la seva desembocadura a Torroella de Montgrí, l’Estartit. A través de la Ruta del Ter, els ciclistes completaran una prova que té una durada estimada d’unes 14 hores.


També s’ha ideat una ruta més curta, d’uns 126 km, amb sortida des de la zona esportiva de Manlleu. La cursa iniciarà a partir de 2/4 de 10 del matí.  A més, en aquesta zona hi haurà instal·lat un punt d’avituallament pels ciclistes de la modalitat llarga.


L’organització remarca que no es tracta d’una competició sinó d’una experiència esportiva de superació personal, de companyonia amb altres esportistes i de coneixença del territori. Alhora, destaca que es tindran en compte tots els protocols de seguretat i les mesures de prevenció per la Covid-19, per garantir que la proposta sigui una pràctica esportiva segura. L’activitat compta amb la col·laboració del Consorci del Ter, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manlleu.


El Consorci del Ter és una entitat pública que crea i gestiona serveis o activitats d’interès comú relacionades amb el riu, partint sempre de la iniciativa local. L’ens es va constituir el desembre de 1998 a través del Projecte Alba-Ter/Ave cofinançat per la Unió Europea.

Etiquetes:
Esports