27 d'abril de 2024

El duel osonenc a la semifinal europea acaba amb derrota del Manlleu (2-1)

El Magic Studio CP Manlleu ha encetat el marcador, però el CP Voltregà ha capgirat el partit en els últims minuts

elter.net 29 de maig de 2021 a les 18:12
El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor ha acollit l'enfrontament entre els dos conjunts osonencs | elter.net

El Magic Studio CP Manlleu ha tingut més oportunitats que el CP Voltregà, però la portera rival, Teresa Bernadas, ha firmat un dels millors partits d’aquesta temporada, fins a 37 intervencions exitoses.


El conjunt entrenat per Jordi Boada queda eliminat de la competició europea i no jugarà la final, que es disputarà entre el Voltregà i el guanyador de l’enfrontament entre el Gijón i el Palau.


El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor estava ple d’aficionats dels dos conjunts osonencs. El xiulet inicial ha desencadenat un joc ràpid i intens, que s’ha mantingut durant tot el primer temps. El Manlleu ha tingut el domini: gran quantitat d’oportunitats, possessió de pilota i, fins i tot, un penal a favor, que Nara López no ha aconseguit convertir en gol. Finalment, les jugadores han desfilat als vestidors amb el marcador sense estrenar.


La segona meitat ha començat amb gol manlleuenc. Maria Díez ha recollit la bola dins l’àrea i ha desencallat l’empat (0-1). Tot i això, l’alegria del Manlleu ha durat tres minuts. Un xut llunyà de Berta Tarrida, que ha rebotat en un stick, ha entrat a la porteria defensada per Fernanda  Paz. De nou, empat al marcador. Els minuts seguien avançant i el desgast físic es començava a notar. El ritme ha baixat en els darrers minuts i semblava que el conjunt que aconseguís marcar, guanyaria. Així ha sigut. Una errada defensiva del Manlleu li ha sortit molt cara. Laura Barcons s’ha quedat sola davant de porteria i amb gran encert ha marcat el segon.


El Manlleu no jugarà la final de la lliga europea, però d’aquí dues setmanes tindrà una nova cita important: la Copa de SM la Reina. El primer enfrontament serà contra el Gijón.

Etiquetes:
Esports