24 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu ja és a semifinals de la Copa de la Reina (6-4)

Les manlleuenques eliminen el Gijón, en part, gràcies a la inspiració de Maria Díez, que va fer quatre gols

Raimon Roma 10 de juny de 2021 a les 19:43
El Manlleu ja és a semifinals | RFEP

El Magic Studio CP Manlleu es va classificar per les semifinals de la Copa de la Reina després de derrotar el Telecable Gijón per 6 gols a 4, en part, gràcies a la inspiració de la golejadora Maria Díez, que va fer quatre dianes.


El partit va començar molt igualat i amb poques arribades per part dels dos equips. Això sí, les que van arribar, van ser clares. Natasha Lee enviava una pilota al pal al minut 7 i responia Anna Casarramona amb un xut potent que desviava amb el casc la portera asturiana. En qüestió de tres minuts, els primers gols dels quarts de final. S’avançava el Manlleu amb una excel·lent diana de vaselina de María Díez, però Vanessa Daribo empatava poc després. La reacció manlleuenca era imminent: novament María Díez, amb una canonada des de quatre metres, marcava el 2 a 1 pel CP Manlleu.


La segona part començava de la millor manera pels interessos del conjunt manlleuenc. Als 30 segons, María Díez aconseguia el hattrick desviant un xut llunyà de Nara López (3-1). Poc després, poker de la Peke, amb el seu quart gol. L’inici del segon temps va ser impecable per les de Jordi Boada, que marcaven el 5 a 1 gràcies a una diana de Nara López. El Manlleu tenia el partit controlat i dominat, però patir contra el Gijón acaba sent inevitable per qualsevol equip. Les asturianes, amb un tres i no-res, col·locaven el 5 a 4 a l’electrònic que obligaven a les manlleuenques a suar sang per ser dissabte a les semifinals. En els últims segons, el Telecable Gijón va acabar jugant amb cinc jugadores de pista per forçar la pròrroga, però en un contraatac Nara López anotava el sisè i certificava la victòria.


Ara toca pensar en les semifinals, on el Manlleu es veurà les cares amb el CP Voltregà. Es repeteix doncs, a la Copa de la Reina, el partit de semifinals que es va veure fa uns dies a la Copa d’Europa. Aleshores van guanyar les de Sant Hipòlit i les manlleuenques buscaran que la moneda caigui de la seva banda i jugar diumenge la final. El partit de semifinals es disputarà dissabte, a les 11h, en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports