25 d'abril de 2024

Dilluns obre la piscina d'estiu de Manlleu

Es podrà accedir a la instal·lació amb cita prèvia, escollint entre dues franges horàries i amb aforament limitat

elter.net 11 de juny de 2021 a les 17:06
La piscina d'estiu, a punt per obrir | elter.net

Aquest pròxim dilluns, 14 de juny, es posarà en marxa el servei de piscina d’estiu que s’allargarà fins al diumenge 5 de setembre. Hi haurà restriccions com l’aforament, que serà limitat o els torns d’obertura.


A partir del mateix dilluns es podran tramitar els abonaments de manera presencial a la taquilla de la piscina d’estiu. Caldrà presentar un document d’identitat per registrar les dades personals, una fotografia de carnet i efectuar el pagament de l’import en targeta o metàl·lic. L’accés a la piscina serà amb reserva prèvia per un dels dos torns d’obertura: al matí, de 10 a 14:45h o a la tarda, de 15 a 19:45h. Només es podrà reservar una franja diària. La reserva es podrà tramitar pel mateix dia i fins a un màxim de 24 hores d’antelació a l’hora que es vulgui accedir. La piscina estarà oberta els set dies de la setmana, a excepció del 24 de juny i el 15 d’agost que són dies festius.


S’aconsella fer la reserva de forma telemàtica, i en cas de problemes en el tràmit de reserva en línia, també es podrà trucar a la piscina per fer la reserva, però la prioritat la tindrà la telemàtica.


Caldrà accedir a les instal·lacions amb mascareta, i també caldrà utilitzar-la en els moments de desplaçament per dins del recinte.

Etiquetes:
Esports