25 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu és finalista de la Copa de la Reina després de guanyar al Voltregà (6-0)

Les manlleuenques han estat superiors sobre la pista durant tot el partit

Arnau Casas 12 de juny de 2021 a les 13:52
El Magic Studio CP Manlleu tornarà a jugar una final de la Copa de la Reina | CP Manlleu

El Magic Studio Club Patí Manlleu jugarà la final de la Copa de la Reina després de superar clarament al Voltregà (6-0).

Les manlleuenques han estat superiors sobre la pista durant tot el partit i, malgrat que la primera meitat ha estat força igualada, en el segon temps han rematat la feina i estan a un pas de poder guanyar un títol aquesta temporada, després que s’escapés la lliga i la Copa d’Europa.

Els primers minuts del derbi han set força igualats, el Voltregà era força conservador i el Manlleu intentava crear perill a la porteria defensada per Teresa Bernadas. De mica en mica, quan han començat a entrar en joc totes les jugadores del Manlleu, han arribat les primeres ocasions. La primera clara l’ha tingut Anna Casarramona amb un xut al pal, i Judit Burgaya avisava a Fernanda amb una rematada des de dins l’àrea. A partir de llavors, quan faltaven deu minuts pel final de la primera part, Ona Castellví ha obert la llauna després d’una passada de Maria Anglada i, uns minuts més tard, la capitana de les manlleuenques, Casarramona, ha assistit a Anglada al segon pal per marcar el 2 a 0, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

Després de passar pels vestidors, el Voltregà ha fet un pas endavant per intentar posar-se dins el partit i remuntar-lo, però no ha tingut gens de sort fruit de la bona defensa del Manlleu, ja que tampoc han gaudit d’ocasions clares. Si el Voltregà no ha tingut sort, el Manlleu tot el contrari, perquè gairebé cada jugada d’atac en la segona meitat portava molt perill. Maria Díez marcava el tercer després d’una recuperació de Casarramona i, precisament la capitana, transformava una falta directa que deixava encara més tocat al Voltregà. En els últims cinc minuts, les manlleuenques arrodonien el marcador amb els gols de Casarramona amb un xut creuat i de Díez, en un penal, després del rebuig de Bernadas. El Voltregà ha tingut un penal a falta de deu minuts pel final que Motxa, que jugava el seu últim partit com a professional, no ha pogut transformar.

Per tant, el Manlleu que tornarà a jugar una final de la Copa de la Reina. Ha estat superior al Voltregà, que no ha posat les coses tan difícils com en la semifinal de la Copa d’Europa, i les jugadores entrenades per Jordi Boada han complert amb el primer pas, ara hauran d’esperar rival, que serà o el Generali Palau de Plegamans o el Cerdanyola, en una final que de ben segur serà més dura que aquest partit de semifinals, que en general, ha estat bastant plàcid, especialment en la segona meitat.