26 d'abril de 2024

La revista El Ter rep un reconeixement pels seus 25 anys d'història

El guardó el va atorgar l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal, que agrupa 138 publicacions comarcals i locals

elter.net 12 de juny de 2021 a les 17:28
El disseny de la revista ha canviat tres vegades. L'actual es va aplicar a partir del núm. 158 (2016) | elter.net

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) va atorgar dissabte al matí un reconeixement pels 25 anys d’història de la revista El Ter.


La publicació va néixer el 1996, en substitució del setmanari Manlleu Publicació (1977). El periodista i escriptor Jaume Collell va ser el primer director de la revista mensual, que el 2008 passaria a ser bianual, coincidint amb la Festa Major de Manlleu i les vacances nadalenques, un canvi que s’ha mantingut fins a l’actualitat. També es va modificar el format: modernització del disseny, reducció de la grandària, augment en el nombre de pàgines i una major profunditat en el tractament dels temes.


Agustí Danés, Joan Arimany, Jordi Font, Montse Pujol, Jordi Morcillo, David Osa, Dídac Gelabert, Roger Font, Enric Gil i vora 200 col·laboradors i col·laboradores, han fet possible la llarga trajectòria de la revista El Ter, que actualment està dirigida per Àlex Àvila.


Tot aquest recorregut li ha valgut per rebre el reconeixement de l’ACPC, una entitat que agrupa 138 publicacions de premsa comarcal i local de Catalunya. L’acte d’entrega dels premis s’ha fet a l’Hotel Comtes de Barcelona i el guardó l’ha recollit Raimon Roma, actual director de Manlleu Mitjans de Comunicació.    

Etiquetes:
Societat