26 d'abril de 2024

El Magic Studio Club Patí Manlleu, campió de la Copa de la Reina

Les manlleuenques van firmar un gran partit a Galícia i superaven clarament el Palau a la final (5-2)

Arnau Casas 13 de juny de 2021 a les 13:12
El Manlleu s'emporta cap a casa la seva segona Copa de la Reina | elter.net

Les jugadores del Magic Studio Club Patí Manlleu van superar clarament al Generali Palau de Plegamans a la final de la Copa de la Reina, amb una Anna Casarramona estel·lar, i van guanyar per 5 a 2 davant l’equip que va aconseguir la lliga i la Copa d’Europa fa unes setmanes. Les manlleuenques van firmar un gran partit a Galícia per alçar la seva segona copa de la història.

La primera meitat va començar igualada entre els dos conjunts, que es respectaven molt sobre la pista, i el Manlleu va ser l'equip que va gaudir de més bones ocasions. Anna Casarramona obria la llauna just després que Maria Díez hagués errat un penal. Quan millor estaven les jugadores entrenades per Jordi Boada, el Palau aconseguia capgirar el marcador i fer-se més amb el control, gràcies als gols de Carla Fontdeglòria de penal i de Paula Ferrón. Però, abans d’arribar al descans, les manlleuenques feien un pas endavant i els gols de Díez i Nara López tornaven a posar al seu equip amb avantatge.

La segona meitat va ser igual de distreta que la primera. Els dos equips tenien ocasions i el Palau pressionava més amunt per recuperar ràpid la bola. Quan faltava un quart d’hora pel final, Casarramona marcava el quart després d'una bona combinació amb Maria Anglada i obligava el Palau a arriscar més, tot i que el Manlleu va mostrar-se molt segur en defensa i, la màxima golejadora de les vallesanes, Aina Florenza, va intervenir molt poc fruit del bon marcatge de les osonenques. Quan faltaven tres minuts pel final, Casarramona arrodonia el seu bon partit amb el gol que sentenciava la final, conduint la bola des de la seva pròpia àrea fins a la contrària, superant a tothom i combinant al final amb Díez.

El Manlleu va controlar molt bé el partit en la segona meitat, al final amb possessions llargues, i es va mostrar molt segur en defensa. Les manlleuenques s'emportaven cap a casa la seva segona Copa de la Reina, en la qual van eliminar el Telecable de Gijón, el Voltregà i el Palau, amb una gran actuació de totes les jugadores, especialment d’Anna Casarramona i María Díez, que ha estat la màxima golejadora del torneig amb set gols.