26 d'abril de 2024

El pregó del Tradifoc encetarà la celebració de Sant Joan a Manlleu

La Flama del Canigó arribarà el 23 de juny a les 19:30 h a la plaça Fra Bernadí

elter.net 13 de juny de 2021 a les 17:49
La foguera de Sant Joan a Manlleu | elter.net

Can Puget, la plaça Fra Bernadí i la plaça de la Flama del Canigó són els espais que acolliran els actes que l'Ajuntament i l'entitat Amics de la Flama del Canigó i dels Focs de Sant Joan de Manlleu han preparat per celebrar la revetlla.


El pregó d'enguany anirà a càrrec de Txevi Rovira i Montells, membre de l'Associació Tradicat i alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer. L'acte donarà el tret de sortida al programa d'activitats que tindran lloc durant el 16 i 23 de juny. A les 20 h arrencarà l'esdeveniment a la Sala d'Exposicions de Can Puget, però també es podrà seguir de forma telemàtica a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Manlleu.


La segona jornada l'encetarà l'espectacle 'Óssos del Pirineu' a la plaça Fra Bernadí. La companyia Tutatis porta una representació teatral itinerant que combina actors, manipuladors de titelles gegants i un percussionista que interpretarà sonoritats muntanyenques amb xalapartes, gralles, timbals i altres instruments. Un cop finalitzada l'actuació, arribarà el moment més esperat, la rebuda de la Flama del Canigó, que estarà acompanyada de gegants, parlaments i la tradicional cantada de l'Himne.


Tot seguit, tindrà lloc el concert del cantautor manlleuenc Joan Usart. El punt final es posarà a la plaça de la Flama del Canigó.

Etiquetes:
Societat