26 d'abril de 2024

Manlleu recupera gran part de la normalitat cultural per aquest estiu

Es torna a celebrar el «Viu Manlleu!» i el grup «Sixtus» tocarà el 14 d'agost amb motiu de la Festa Major

Raimon Roma 15 de juny de 2021 a les 13:28
Els actes festius i culturals a Manlleu començaran al mes de juliol | elter.net

Ja fa unes setmanes que a la plaça Fra Bernadí s’han instal·lat uns tendals, senyal que comença la programació cultural i festiva durant els mesos de juliol i agost a la ciutat.


I és que després de l’èxit del “Viu Manlleu!” de l’any passat, quan en el marc de les restriccions imposades amb motiu de la pandèmia del coronavirus es van poder organitzar diverses activitats culturals, enguany des del consistori manlleuenc donen continuïtat a la iniciativa. No obstant això, la celebració de la Festa Major farà que el “Viu Manlleu!” s’allargui fins a finals de juliol. Algunes de les novetats seran que les sardanes dels divendres a la tarda podran ser ballades i els concerts-vermut dels diumenges, que es feien als jardins de Can Mataró, es faran a l’Embarcador del Ter.


Pel que fa a la Festa Major, un dels grups convidats és “Sixtus”, que actuaran el dia 14 d’agost. A més, es recuperarà la cercavila de Gegants, activitat que no es va poder fer el 2020. La Festa del Serpent també es remodelarà. Es farà un acte central a la plaça Fra Bernadí, però un any més no es podrà fer tot el recorregut.


Altres actes culturals que se celebren cada estiu a Manlleu es podran realitzar en el marc de les restriccions actuals. Es recupera el Manlleu Film Fest, que comptarà amb projeccions al Teatre Municipal i es manté el Festival de Cinema a la Fresca.

Etiquetes:
Cultura