23 d'abril de 2024

La Policia Local deté tres persones per robatoris a l'interior de domicilis

Es tracta d'individus reincidents i un d'ells ja ha ingressat a presó

elter.net 16 de juny de 2021 a les 12:58
Un dels individus detinguts ha ingressat a presó | elter.net

La Policia Local de Manlleu ja va explicar fa uns mesos que la majoria de delictes que es cometien a la ciutat de Manlleu eren comesos per un grup de cinc o sis persones reincidents que tenien identificades.


El pla d’acció conjunt, que es va iniciar fa unes deu setmanes, entre Mossos i Policia Local, volia posar el focus en aquest grup de persones i per això es van definir accions de coordinació immediata, anàlisis setmanals dels incidents per poder veure on, quan i com es produeixen els delictes i mecanismes de presa de decisions ràpides i estratègiques focalitzades a fer pressió sobre aquest grup concret de persones per poder-les enxampar in fraganti mentre cometen el delicte.


El passat cap de setmana es van produir quatre detencions i els implicats formaven part del mateix grup de persones que cometien delictes de manera regular a Manlleu. Tres d’ells van ser detinguts per robatoris a l’interior de domicilis i el quart per violència de gènere. El divendres a la tarda es va detenir el presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un domicili. Aquest, a part de la imputació del delicte que acabava de cometre, tenia una ordre d’ingrés a presó que es va fer efectiva en el moment de la detenció. La persona detinguda acumulava diferents causes per robatoris a Manlleu i la mateixa setmana ja havia estat detingut per agents de la policia local per un  robatori a l’interior d’un domicili on havia sostret joies i diners.


La nit de divendres a dissabte es va efectuar una altra detenció, una altra persona coneguda per la policia per la seva reincidència delictiva. Es va detenir a l’individu just després que cometés diferents robatoris durant la matinada. L’endemà, el dissabte, es va produir la tercera detenció també d’una persona coneguda per la policia i reincident a qui es va detenir de forma in fraganti quan havia acabat de cometre un robatori interior de domicili.


També aquest cap de setmana es va detenir un home per violència de gènere. Una menor va requerir l’auxili de la policia per què havia estat agredida per la seva parella, que va ser detinguda. Aquest quart detingut és també un dels integrants del mateix grup.

Etiquetes:
Societat