26 d'abril de 2024

«Novè 2a», nits de teatre al Museu del Ter per conèixer la història dels pisos de Can Garcia

Entre el 9 de juliol i el 7 d'agost es podrà veure la representació, símbol d'una època que va transformar Manlleu

elter.net 17 de juny de 2021 a les 10:42
L?estrena serà el 9 de juliol i estarà en cartell fins al 7 d?agost

L’Associació de veïns del barri de l’Erm i el Museu del Ter van crear el projecte “Novè 2a”, que es pot veure al canal de Youtube de l’entitat i que explica la història del barri, dels pisos de Can Garcia i de la transformació de Manlleu els anys 90, dècada la qual està ambientada la sèrie.


Es tracta d’una docusèria de memòria dels pisos de Can Garcia, de cinc capítols, que narraven les històries d’en Josep, l’Abdellah, en Manuel, la Fina i la Montse, tots ells amb una vinculació directa amb els pisos i Manlleu. Ara, al teatrí del Museu del Ter, es farà la representació final, que s’havia de fer el desembre del 2020, però la pandèmia ho va evitar. Finalment i encara que sigui amb aforament limitat i mesures d’higiene i de seguretat, aquest estiu es podrà veure aquesta representació. L’estrena serà el 9 de juliol i estarà en cartell fins al 7 d’agost, cada divendres i dissabte i els dijous 22 i 29 de juliol i 5 d’agost.


L’espectacle “Novè 2a” s’havia concebut com un projecte teatral més del Museu del Ter i CorciaTeatre per representar-se l’estiu de 2020 amb el format d’altres produccions com “Torn de nit. Crònica negra”, “Ànimes de batan”, “El meu barri”, “l’Aiguat”, “Bates blaves”, “1977”, “Cafè, coope i puro” i “Sessió contínua”. La covid-19 i les seves mesures ho van evitar. La venda d’entrades serà en línia, a partir del 21 de juny a través del portal www.entradesmanlleu.cat


En aquest enllaç podreu veure els cinc capítols i el capítol 0 de “Novè 2a”.

Etiquetes:
Cultura