26 d'abril de 2024

Manel Sala seguirà un any més entrenant l'AEC Manlleu

El tècnic renova per una temporada i encadenarà el tercer any a la banqueta manlleuenca

Raimon Roma 17 de juny de 2021 a les 17:53
Manel Sala i Àlex Farrés seguiran un any més a la banqueta del primer equip

L’AEC Manlleu anunciava aquest dijous que Manel Sala, entrenador i el seu ajudant, Àlex Farrés, seran els encarregats de dirigir el primer equip la pròxima temporada a Primera Catalana.


Fa menys de cinc dies que va acabar la temporada 2020-2021 i l’AEC Manlleu ja ha anunciat els comandants de l’equip pel pròxim curs. Manel Sala i Àlex Farrés continuaran formant parella d’entrenadors a l’equip, encadenant així el seu tercer any al capdavant del primer equip masculí. Enguany, l’equip ha acabat a la sisena posició però amb opcions d’estar entre els primers fins a l’últim mes de competició. L’any anterior, abans de l’aturada, l’equip també anava disparat a lluitar per l’ascens. Els resultats, però sobretot el bon joc que ha ofert l’equip sota la batuta de Manel Sala, han estat claus per avalar la continuïtat del tècnic, que continua amb l’ambició de formar un bon equip per pujar l’equip a Tercera RFEF.


Una de les apostes de Manel Sala i de la secretaria tècnica serà la base. Estan confirmats tres jugadors al primer equip pel curs que ve, Pius Quer, Marc Roquet i Jordi Costa, que ja han tingut minuts amb els “grans” aquest any, però seran més els joves que passaran a formar part de la primera plantilla. Pel que fa a baixes, Dani Erencia i Carles Miró no seguiran, com tampoc ho farà Albert Julià, que tornarà a l’Olot després de la seva cessió. D’altra banda, Guillem Escarrabill, que estava cedit a la Grama, ha fitxat per dues temporades pel conjunt colomenc i deixa definitivament l’AEC Manlleu.

Etiquetes:
Esports