26 d'abril de 2024

Gluck i Mozart protagonistes del Memorial Josep Roqué i Josefina Costa

La Parròquia de Sant Pau de Manlleu acollirà el concert de Jordi Domènech i l'orquestra Vespres d'Arnadí

Elter.net 20 de juny de 2021 a les 15:59
El concert començarà a les 18 h i l'entrada és gratuïta | Jordi Domènech

El 31è Cicle de concerts de Manlleu continua la seva programació amb el Memorial Josep Roqué i Josefina Costa. Avui diumenge, l’Associació Amics de la Música de Manlleu ha organitzat un concert amb l’orquestra barroca, Vespres d’Arnadí.


Jordi Domènech i Dani Espasa, contratenor i director, actuaran a l’Església de Sant Pau de Manlleu. Interpretaran obres de Gluck i Mozart, considerats dos dels compositors d’òpera més importants de l’època clàssica i de la història.


El concert començarà a les 18 h i l’entrada és gratuïta. Això sí, per assistir-hi cal fer la reserva al Museu del Ter, trucant al 93 851 51 76 o enviant un correu a info@museudelter.cat. L’acte compta amb la col•laboració de Manlleu-Cultura, Generalitat de Catalunya, Fundació Antiga Caixa de Manlleu, BBVA, Mimcord, Feixas Aulet, Fundació Girbau i Novatilu.


Al llarg d’aquest any l’Associació Amics de la Música de Manlleu ha portat concerts com el “Viatge d’Hivern” de Franz Schubert, interpretat pel baríton Josep Ramon Olivé i el pianista Josep Surinyac, o l’actuació de Maria Tió, Ferran Bardolet i Ricard Rovirosa.


El 31è Cicle de Concerts, continuarà el pròxim 17 de juliol amb l’espectacle Flotados de David Moreno & Cia. i Cristina Calleja.

Etiquetes:
Cultura