26 d'abril de 2024

Tornen els batejos de submarinisme a la piscina coberta

El dia 9 de juliol es faran dues sessions i el preu per participant serà de 5 euros

elter.net 23 de juny de 2021 a les 12:13
Les inscripcions es poden fer a la piscina

El dia 9 de juliol, la Piscina coberta Municipal de Manlleu oferirà la possibilitat de realitzar un bateig de submarinisme. L’activitat consistirà en una explicació del funcionament del material i  de les tècniques de respiració i, tot seguit, es faran les pràctiques dins l’aigua.


L'objectiu d'aquesta experiència és introduir el submarinisme a les persones que no el coneixen. El bateig ajuda a vèncer les confusions i pors que envolten el busseig, i fer-ho en un espai controlat com és la piscina proporciona als participants l'oportunitat de bussejar de veritat i presenta la immersió de forma agradable, segura i divertida. El bateig el realitzarà l’empresa Diversub, especialista en activitats subaquàtiques. Des de l’any 2018, la Piscina municipal i Dirversub treballen conjuntament per oferir activitats subaquàtiques, a preus reduïts, a tota la població.


Les inscripcions es poden fer al mateix equipament. El preu per persona és de 5€ i les places són limitades a 10 persones cada torn. L’edat mínima per poder fer la pràctica és de 8 anys.

Etiquetes:
Esports