26 d'abril de 2024

Emili Jané, pregoner de la Festa Major de Manlleu 2021

El manlleuenc fa 45 anys que està vinculat a l'Associació Teatre Centre

elter.net 28 de juny de 2021 a les 14:29
Emili Jané serà el pregoner de la pròxima Festa Major

El periodista d’ofici Emili Jané i Tor (1962) serà el pregoner de la Festa Major de Manlleu d’aquest pròxim mes d’agost. El manlleuenc és una persona estretament vinculada a l’Associació Teatre Centre.


Fa un mes i mig, aproximadament, que l’alcalde Àlex Garrido va sol·licitar a Emili Jané que fos el pregoner de la Festa Major de Manlleu d’aquest any. Després d’uns dies de reflexió, a l’Emili li van poder les ganes i ja treballa en un pregó on la cultura i sobretot el teatre seran els principals protagonistes. El vincle del pregoner amb l’Associació Teatre Centre va començar quan tenia 14 anys i encara perdura. Fins a l’any passat era el president de l’entitat, càrrec que ostentava des del 2012. En el món teatral manlleuenc ha fet de tot: desenes de muntatges i de representacions, actor i direcció, entre d’altres, col·laborant directament amb l’auge cultural al municipi.


A més, Emili Jané ha estat un actiu molt important dels mitjans de comunicació de Manlleu, formant part durant molts anys de Ràdio Manlleu, dirigint “Manlleu Publicació” i és un dels fundadors de la revista El Ter.

Etiquetes:
Societat