25 d'abril de 2024

El Pavelló Municipal de Manlleu acull el primer torneig de futbol sala femení organitzat pel CEFS

La competició començarà demà a les 9:30 i hi participaran 8 equips

elter.net 3 de juliol de 2021 a les 19:02
La proposta ha sigut una iniciativa de l?entrenador i de les jugadores manlleuenques | CEFS Manlleu

 El Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu acollirà demà diumenge un torneig de futbol sala femení, que reunirà un total de vuit equips: Manlleu, Lloret de Mar, Parets, Vilamajor, OAR Gràcia Sabadell, Atlètic la Palma, Riudellots i Esparreguera. 


La proposta ha sigut una iniciativa de l’entrenador del conjunt femení del CEFS Manlleu, Sergi Batlle, i de les jugadores, que lamentaven els pocs partits que van poder jugar a la darrera temporada. “Volíem jugar més”, diu Batlle. Després de contactar amb diversos equips i clubs, el resultat ha sigut aquest torneig.     


La competició començarà a les 9:30 h amb la fase de grups. Els equips jugaran a les dues pistes de l’equipament municipal fins a les 12:55 h. Petit descans i a partir de les 14 h es reprendrà el torneig. Fins aquí els partits seran de 30 minuts a temps corregut. En la darrera part de la competició els enfrontaments només es jugaran a la pista de parquet i a la semifinal i a la final els partits tindran una durada de 20 minuts a temps corregut. L’acte d’entrega de trofeus tindrà lloc a les 19:45 h i es preveu que sigui breu en consideració dels conjunts que es desplaçaran fins al municipal d’esports.          

Etiquetes:
Esports