25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu i el Grup Benito Novatilu arriben a un acord de patrocini

La marca del fabricant d'il·luminació i mobiliari urbà estarà a les samarretes de tots els equips del club

elter.net 5 de juliol de 2021 a les 12:38
L'acord és per dues temporades | AEC Manlleu

El Grup Benito Novatilu i l’AEC Manlleu han arribat a un acord de patrocini, pels pròxims dos anys, perquè l’empresa fabricant d’il·luminació i mobiliari urbà posi la seva marca a la samarreta del primer equip i dels equips del futbol base.


L’acord converteix l’empresa, que va néixer a Manlleu ara fa 30 anys, com a principal patrocinador del club, el que suposarà “una injecció de recursos que permetrà al primer equip aspirar a pujar a Tercera amb un projecte consolidat”, tal com afirmava el president de l’AEC Manlleu, Eduard Marginet. Andrea Carandell, CEO del Grup Benito Novatilu, destacava que la seva empresa està “molt arrelada al territori” i en especial a Manlleu, on col·laboren amb altres entitats com el Teatre Centre, els Amics de la Música o el Club Bàsquet Manlleu.


El Grup Benito Novatilu és un dels principals grups industrials del món, dedicats al disseny i fabricació d’Il·luminació i Mobiliari Urbà. Nascut de la fusió entre Benito Urban (antiga Fundició Dúctil Benito) i Novatilu, fa 30 anys que desenvolupa la seva activitat a la comarca, des d’on fabrica productes que es venen arreu del món. 

Etiquetes:
Esports