23 d'abril de 2024

Presentació dels resultats de la cinquena edició del programa 30 Plus

Enguany 39 empreses han pogut contractar a 42 persones de la comarca d'Osona

elter.net 10 de juliol de 2021 a les 09:29
El programa suma un total de 162 empreses contractants i 208 llocs de treball ocupats | elter.net

Els Serveis Locals d’Ocupació de la comarca d’Osona han presentat els resultats de la cinquena edició del Programa 30 Plus. El passat dijous 1 de juliol es va reunir el personal tècnic d’aquestes àrees per fer balanç del programa. L’acció ja s’ha tancat perquè s’han esgotat totes les contractacions possibles de l’edició d’enguany.


Aquest programa ocupacional incentiva la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur i residents a la comarca d’Osona. Atorga una subvenció a les empreses que s’hi puguin adherir i ofereix formació, orientació laboral i seguiment als treballadors que hi participen.


El Programa 30 Plus és gestionat des del Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu, amb el treball conjunt dels diferents Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca.


La reunió telemàtica d’aquesta setmana ha servit per presentar els resultats de l’edició 30 Plus 2020-2021. La dada més destacada és la següent: 39 empreses han pogut contractar a 42 persones de la comarca d’Osona. També es va fer balanç de les cinc edicions del programa, que suma un total de 162 empreses contractants i 208 llocs de treball ocupats per participants d’aquesta iniciativa.


De cara a la següent edició, es vol ampliar el nombre de contractes fins a arribar a 50 places. La infografia amb tots els resultats del programa es poden trobar al web femxarxa.cat. Per a més informació, es pot contactar amb l’OPE Manlleu trucant al 93 851 50 22 o enviant un correu a opefeina@manlleu.cat.


 

Etiquetes:
Societat