25 d'abril de 2024

La piscina coberta municipal treu la cita prèvia i obre el servei de dutxes

L'equipament afegeix també una nova obertura, que permetrà l'accés dels vehicles d'emergència

elter.net 10 de juliol de 2021 a les 18:18
Aquesta relaxació de les mesures només s'aplica a la zona coberta, a les altres es mantenen les restriccions | elter.net

Des de la seva reobertura a l’estiu passat, la Piscina Municipal de Manlleu funcionava amb cita prèvia. Per accedir a les instal·lacions cobertes s’havia de demanar hora, el temps era limitat, només es podia fer ús de l’equipament durant quaranta-cinc minuts diaris, i el servei de dutxes estava tancat.


A partir d’aquesta setmana, la situació s’ha revertit: l’accés és totalment lliure, sense límit de temps i es poden utilitzar les dutxes. La flexibilització de les mesures de prevenció de la Covid-19 ha permès fer aquests canvis. Tot i això, encara no es poden fer servir les taquilles. Aquesta relaxació de les mesures només s’aplica a la zona coberta, a les altres es mantenen les restriccions.


Una nova sortida d’emergència  


La Piscina Municipal de Manlleu tindrà una nova sortida d’emergència, que connectarà la platja de la piscina amb l’exterior. Es tractarà d’una obertura que permetrà l’entrada de vehicles d’emergència o de manteniment. Ara mateix, s’està retirant la tanca exterior, que dona a la carretera de roda. Aquest espai es convertirà en una zona verda, que estarà oberta a tota la ciutadania.


La porta s’instal·larà durant les dues primeres setmanes d’agost, quan la piscina coberta està tancada, per evitar molèsties als usuaris. Les obres es preveu que acabin a mitjans d’aquell mateix mes.        

Etiquetes:
Societat