26 d'abril de 2024

El plat fort del 20è aniversari de Fes-te Jove serà el concert de ZOO

L'edició d'enguany no comptarà amb l'emblemàtic Cantabars a causa del context de pandèmia

elter.net 11 de juliol de 2021 a les 18:48
20 edicions de Fes-te Jove | elter.net

Fes-te Jove celebra enguany el 20è aniversari i l’organització ja té els caps de cartell que actuaran a Manlleu a partir del 6 d’agost. Les versions de Marta Frigola, el rap i trap feminista de Tribade i el reggae de Maluks obrirà la festa del jovent de la ciutat.


Aquell mateix dia actuarà un dels grups més populars del moment, ZOO. La Capital del Ter és una de les parades de la gira Llepolies. Està previst que els concerts s’emplacin al Prat del Rocòdrom, però la ubicació dependrà de l’evolució de la pandèmia. L’endemà, també en aquest mateix espai, es celebrarà l’Alternative Sound. Banana Mambo, Yowii, Castillo i Aitor han confirmat la seva assistència en aquest seguit de concerts de música electrònica.


L’edició d’enguany també porta algunes novetats. Tornen els Jocs Tontos, però amb un  rentat de cara, es passaran a dir Jocs Bruts i les activitats tindran relació amb el seu nom. Un altre acte que es reinventa són Els 296, que aquest any no pujaran el campanar. La nova proposta es farà al Passeig del Ter i rebrà el nom de Beer Mile. També hi haurà lloc per les activitats tradicionals, com el Gran Bingo, la Caminada Nocturna, el Circart o el Concurs d’Arròs. Tot i el desig de la comissió per organitzar una de les celebracions més emblemàtiques de Fes-te Jove, el Cantabars, les mesures de prevenció de la Covid-19 no permeten fer la cantada popular. Tot i això, es vendran les tradicionals samarretes. 

Etiquetes:
Societat