26 d'abril de 2024

La companyia del Teatre Centre torna al carrer del Pont

«Enxampats» serà l'obra teatral de la Festa Major de Manlleu

elter.net 17 de juliol de 2021 a les 09:33
"Enxampats" és una comèdia plena d'embolics amorosos | Teatre Centre

15 anys després, la companyia del Teatre Centre tornarà a pujar l’escenari del Teatre Municipal situat al carrer del Pont de Manlleu. Ho farà amb el seu nou espectacle Enxampats, dirigit per Dolors Collell i que es representarà durant la Festa Major de la ciutat, el 13 i el 15 d’agost a les 21 h.


Abel Cobos, Susagna Tubau, Rosa Baulenas, Neus Colomer, Pere Riera, Pep Jané i Pep Colomer donen vida als personatges d’Enxampats, una comèdia plena d’embolics amorosos: la història de dos joves enamorats plena d’infortunis, un pare que no és pare i unes dones que comparteixen taxi. Tal com expliquen els organitzadors, es tracta d’una “obra hilarant” que té com a objectiu “oblidar les penes que sembla que no ens acabin de deixar”.


Per aquesta ocasió tan especial, la companyia proposa un tracte: bescanviar un tros d’escenografia de l’última obra que es va representar al teatre abans del seu tancament, El més feliç dels tres (2006), per una entrada gratuïta. La taquilla s’obrirà presencialment a l’Espai Rusiñol el 26 de juliol de 18 a 20 h i el dimarts 27 de juliol d’11 a 13 h. Tots aquells que tinguin un element de la darrera representació podran obtenir l’entrada abans que els altres. La resta haurà d’esperar fins que s’obri la venda en línia a través de la pàgina web de la companyia. El preu serà de 12 euros pels socis de l’entitat i de 15 pels que no ho són.

Etiquetes:
Cultura