25 d'abril de 2024

La licitació del porta a porta no entra a l'ordre del dia del ple d'aquest juliol

A l'Ajuntament li falta un document de la Generalitat i el projecte podria passar en un ple extraordinari a l'agost

elter.net 19 de juliol de 2021 a les 11:55
El ple es podrà seguir aquest dimarts en directe a Ràdio Manlleu | elter.net

Aquest dimarts, 20 de juliol (19h), se celebra el ple ordinari del mes de juliol a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu. Es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


El Síndic de Greuges de Manlleu, Josep Maria Anglada, exposarà públicament la memòria corresponent a l’any 2020. En el marc de la sessió també s’aprovaran dos festius locals per l’any 2022, es farà una declaració d’emergència climàtica i establiment de compromisos d’acció i s’aprovarà també l’adhesió a la moció per a la celebració de la setmana europea de la mobilitat sostenible i segura. També es llegirà una moció per aprovar la moció “Compromís per l’aigua pública a Manlleu”.


La licitació del porta a porta haurà d’esperar a l’agost


Un dels objectius que tenia l’equip de govern per aquest ple del mes de juliol era treure a licitació el projecte del porta a porta, però finalment, aquest pas haurà d’esperar, com a mínim, a un hipotètic ple extraordinari que es pugui celebrar a l’agost.


El motiu de l’endarreriment és que l’Ajuntament espera un document de la Generalitat que aprovi l’estructura de costos del projecte de recollida selectiva. Aquest no arribarà fins al 30 de juliol. Això suposa que els terminis previstos per implementar el porta a porta s’endarrereixin un mes.

Etiquetes:
Política Municipal