26 d'abril de 2024

El Síndic de Manlleu signa un conveni amb Agbar per millorar l'atenció al client

Les incidències es gestionaran de manera independent a l'empresa a través del «Defensor del Client»

elter.net 21 de juliol de 2021 a les 10:34
La signatura es va realitzar el passat dilluns | elter.net

L’Ajuntament, el Síndic de Greuges de Manlleu, Agbar i la “Defensora del Client” d’Agbar, van signar un conveni per millorar l’atenció als usuaris i usuàries del servei municipal d’aigües del municipi.


La institució del Síndic, encarregada a Josep Maria Anglada, supervisa l'actuació de l'Administració Municipal, defensant els drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans i ciutadanes. Amb aquest nou conveni amb Agbar, companyia que gestiona el servei municipal d’aigua de Manlleu, s’ha arribat a l’acord que juntament amb el “Defensor del Client” de l’empresa es comprometen a atendre amb celeritat qualsevol queixa que puguin rebre dels ciutadans i ciutadanes manlleuenques, així com a mantenir un diàleg periòdic per recollir recomanacions de millora del servei. El conveni inclou el compromís de tractar amb la màxima sensibilitat qualsevol cas que el Síndic pugui detectar de persones en situació de vulnerabilitat per assegurar-ne la protecció i el dret d’accés a l’aigua.


El “Defensor del Client” d’Agbar resol de manera gratuïta les reclamacions dels usuaris i usuàries de l’operadora. És una oficina independent a l’empresa que atén conflictes entre la companyia i els seus clients, buscant solucions en un entorn amistós. Intervé quan el client no està d’acord amb la resposta que li ha ofert la companyia o bé quan no ha obtingut resposta a la seva reclamació. La resolució que s’estableixi des del “Defensor del Client” és de compliment obligat per a Agbar i voluntari per als clients.

Etiquetes:
Societat