26 d'abril de 2024

Un estiu sense Fes-te Jove

L'entitat cancel·la els actes d'aquest pròxim mes d'agost a causa de la pandèmia

elter.net 22 de juliol de 2021 a les 10:24
L'entitat cancel·la els actes del pròxim mes d'agost | elter.net

La comissió de Fes-te Jove ha anunciat en un comunicat aquest dijous al matí que cancel·len tots els actes d’aquest pròxim estiu a causa de la pandèmia.


Després de setmanes i mesos treballant amb l’organització dels actes d’enguany, amb grups musicals confirmats com ZOO, que havia de venir el dia 6 d’agost, finalment no es farà cap activitat i s’emplacen a tornar-hi amb més força que mai el 2022. L’augment de casos, de contagis i la cinquena onada de la pandèmia de la Covid-19 obliga a l’organització a cancel·lar les activitats programades per aquest pròxim estiu, que prèviament ja estaven condicionades a les restriccions i les condicions sanitàries. “Som i volem ser part de la solució i no del problema”, destaquen en el comunicat, demanant que s’acabi amb “l’estigmatització i criminalització cap al jovent durant la cinquena onada”.


Els únics actes, en petit format, que prepara la comissió per aquest estiu es faran entre el 6 i el 8 d’agost als jardins de Can Mataró, sota el títol de “Xarrups de Fes-te Jove”. Hi haurà aforament limitat i es compliran escrupolosament les mesures de prevenció vigents. L’entitat no descarta que, sempre que la situació ho permeti, es pugui celebrar algun dels actes més emblemàtics de Fes-te Jove la pròxima tardor.

Etiquetes:
Societat