23 d'abril de 2024

El procés participatiu de Baix i Dalt Vila ja té propostes guanyadores

Es destinaran 40.000 euros per als projectes que han tingut més votacions de la ciutadania

elter.net 22 de juliol de 2021 a les 19:10
El procés ha finalitzat aquesta setmana

Aquesta setmana ha conclòs el procés participatiu per decidir on i amb què destinar un pressupost de 40.000 euros pels barris de Dalt i Baix Vila de Manlleu.


Les propostes que han tingut més vots son les de construir un parc de gossos al Passeig del Ter (per valor de 16.600 euros); pistes de bàsquet 3x3 al costat del pavelló (9.000 euros); instal·lació de coixins berlinesos per reduir la velocitat de cotxes entre el carrer Doctor Fleming i el carrer Ter (6.000 euros) i la compra d’una butaca abatible de podòloga i noves cadires i taules per l’ASVAT (7.700 euros).


La participació en les votacions finals va ser de l’1,17%, un total de 203 vots vàlids, unes xifres “baixes”, segons afirmava la regidora de participació ciutadana, Núria Martínez, tenint en compte que en les poblacions similars a Manlleu la participació oscil·la entre el 2 i el 4%. “És una iniciativa que hem de seguir treballant perquè la ciutadania se senti més implicada”, va afirmar la regidora. L’any que ve es destinarà una partida pública de diners a un altre dels barris de la ciutat.

Etiquetes:
Societat