26 d'abril de 2024

L'espectacle Cafè d'Alger tancarà el «Viu Manlleu!» d'enguany

L'actuació començarà demà a les 12 h del migdia a l'Embarcador del Ter

elter.net 24 de juliol de 2021 a les 16:46
La segona edició del "Viu Manlleu!" ha comptat amb una dotzena d'espectacles | Viu Manlleu!

El Concert vermut de demà tancarà un mes ple d’activitats culturals a la ciutat. L’Embarcador del Ter acollirà l’espectacle Cafè d’Alger, una proposta que s’inspira dels grans noms de la música popular algeriana com Dahmane el Harrachi, Sheikh el Hasnaoui o Amar Ezzeahi.


La banda barcelonesa porta temes de rocksteady rítmic cantats en català, francès, àrab i amazic. El grup està format per tres grans artistes: Marc Serrats a la guitarra rítmica, Yacine Belahcéne Benet a la dérbouka, instrument de percussió d’origen àrab, i veu i Massinissa Aït-Ahmed a la mandolina algeriana, bendir i cant. L’actuació començarà a les 12 h i l’accés serà lliure fins a completar l’aforament.


En realitat, l’acte que havia de tancar la segona edició del “Viu Manlleu!” era el concert del grup Pelat i Pelut, però s’ha hagut de cancel·lar a causa d’un positiu en Covid-19 entre els membres. El grup osonenc, que havia d’actuar demà a les 19 h al Parc del Rocòdrom, ha anunciat la situació per les xarxes socials i ha expressat el seu desig de “tornar molt aviat i poder tornar a cantar les nostres cançons”.


El “Viu Manlleu” d’enguany ha comptat amb una dotzena d’espectacles que han tingut lloc als Jardins de Can Puget, a la Plaça Fra Bernadí, al Prat del Rocòdrom, al Teatre Municipal i a l’Embarcador del Ter. El monòleg “L’home orquestra” de l’actor i humorista Peyu, el concert del grup Los dos bloques o l’espectacle Flotados de David Moreno i Cristina Calleja, han sigut alguns dels esdeveniments més destacables. Ara mateix, la ciutat ja es prepara per a la següent gran celebració, la Festa Major que tindrà lloc del 12 al 16 d’agost.    

Etiquetes:
Cultura