26 d'abril de 2024

«No mataràs» és la nova proposta del Cicle Gaudí

El circuit estable de cinema en català porta a Manlleu el thriller protagonitzat per Mario Casas i Milena Smit

El Ter 24 de juliol de 2021 a les 18:31
El film és la proposta d'aquest mes de juliol del Cicle Gaudí | elter.net

El Cinema Casal de Gracia acollirà demà a les 19 h la projecció del thriller “No mataràs” (2020) dirigida per David Victori i protagonitzada per Mario Casas i Milena Smit.


Aquesta pel•lícula li va valdre al gallec el premi al millor actor als Premis Goya, Ferotge i Gaudí, però també la nominació als Premis Forqué, on el film va optar a quatre premis més.


En Dani és un estudiant de medicina, que els últims quatre anys s’ha dedicat a cuidar el seu pare malalt de càncer. Després de la seva mort, decideix fer realitat un somni, fer un llarg viatge per veure món. Just abans de marxar, pren una decisió que li canviarà la vida: assistir a una festa on hi coneixerà a la Mila, una noia misteriosa amb un caràcter inestable, que convertirà aquella nit en un malson.


El film és la proposta d’aquest mes de juliol del Cicle Gaudí, el circuit que aposta pel cinema en català i que porta pel•lícules recents a sales d’arreu de Catalunya. L’entrada, que es pot comprar minuts abans a la taquilla del Cinema Casal Gracia, té un cost de 4,50 euros.

Etiquetes:
Cultura