24 d'abril de 2024

Tot a punt per a la 5a edició del prestigiós torneig «The Cup»

Enguany la competició, que es jugarà del 12 al 15 d'agost, tindrà Manlleu com a seu i rebrà sis equips catalans

elter.net 25 de juliol de 2021 a les 10:14
D'esquerra a dreta: Lluís Carreras, Àlex Garrido i Manu Campàs

En la presentació del Torneig juvenil “The Cup”, que es disputarà a Manlleu del 12 al 15 d’agost, es van resoldre tots els detalls d’aquest torneig, que amb cinc edicions a l’esquena, ja s’ha consolidat en el panorama del futbol estatal i internacional.


L’acte es va realitzar a l’Ajuntament de Manlleu el passat dijous 22 de juliol. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va explicar que “és un honor acollir un esdeveniment com aquest”. També va expressar el seu desig que “The Cup vagi a més i tingui continuïtat a Manlleu”. Per la seva banda, el director del torneig, Manu Campàs, va destacar que la Capital de Ter està “bolcada al futbol i segur que viurem un torneig apassionant”. El director esportiu, Lluis Carreras, va lamentar que la pandèmia hagués obligat a l’organització a comptar només amb conjunts catalans, però va assegurar que està convençut que “l’espectacle serà de molt nivell”.


Enguany la competició rebrà sis conjunts: AEC Manlleu, com a equip amfitrió, CF Badalona, FC Andorra, FC Barcelona, Girona FC i RCD Espanyol.


Entre les novetats, destaca el canvi de seu, que tots els equips pertanyen a la categoria Juvenil Nacional i que es podran seguir en directe tots els partits a través de la pàgina web de la Televisió de Catalunya i Esport3. El torneig anirà més enllà del futbol, l’organització oferirà 5 beques, 1 postgrau i 4 ‘Fonaments de l’Administració del Futbol’, gentilesa de CRUYFF INSTITUTE. També comptarà amb quatre zones destinades a les parades dels patrocinadors i gastronòmiques, una més per a patrocinadors, institucions i VIPS i una darrera per aparcar, amb més de 700 places.


L’esdeveniment està organitzat per Auria Sports Events, Lluis Carreras Campus i AEC Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu.    

Etiquetes:
Esports