26 d'abril de 2024

El CP Manlleu segueix preparant la seva entrada a l'OK Lliga i fitxa a Joaquin Fernández

El jove de 19 anys ve de guanyar el Campionat Nacional de la Tercera Divisió amb el Benfica "B"

elter.net 26 de juliol de 2021 a les 10:33
Joaquin Fernández és el segon reforç de l'equip per a la pròxima temporada a l'OK Lliga

El primer equip masculí del CP Manlleu continua reforçant les seves files per encarar la pròxima temporada a la màxima categoria de l’hoquei estatal.


Fa gairebé dos mesos, el club va anunciar el primer fitxatge, Aleix Borregán, i aquesta setmana ha presentat el segon, Joaquin Fernández. El jove de 19 anys prové del Benfica “B”, un equip que aquesta temporada passada va guanyar el Campionat Nacional de la Tercera Divisió portuguesa. Quatre anys i tres títols després, el xilè deixa el Benfica per fer el salt a l’OK Lliga amb el Manlleu.


Quim Casalí, entrenador del primer equip masculí, explica que el Joaquin Fernández “és un jugador polivalent, intel·ligent i que sap encarar molt bé l’un contra un”. Sobre la seva joventut, assegura que “no és un problema, sinó tot el contrari. Encaixarà perfectament amb la resta”. El conjunt manlleuenc cerca perfils “joves, amb progressió i talent i que s’esforcin”.


La setmana passada el club va presentar la nova incorporació a través de les seves xarxes socials. Joaquin Fernández es va gravar a ell mateix per saludar i dedicar unes paraules a l’afició i als seus nous companys: “Estoy muy feliz de estar aquí” i “ansioso por conocer a toda la gente del club y en especial a mis compañeros”.    

Etiquetes:
Esports