26 d'abril de 2024

El CT Manlleu celebra una nova edició del Torneig del Pernil de Pàdel

El campionat va comptar amb més de 70 parelles i 140 partits

elter.net 28 de juliol de 2021 a les 13:00
Enguany el torneig va comptar per primera vegada amb una categoria mixta

El Torneig del Pernil de Pàdel del Club Tennis Manlleu ja té guanyadors i guanyadores. El campionat, que es va celebrar la setmana passada, va comptar amb la participació de 70 parelles. En total, es van disputar 140 partits, que es van repartir durant tres dies.


Com a novetat, en l’edició d’enguany s’ha obert per primer cop la categoria de mixtes, que s’afegeix a la masculina i femenina. Cadascuna estava separada per subgrups, segons el nivell dels participants.


Les parelles guanyadores són les següents: Alex Hernandez i Miquel Salvans, Martí Bosch i Enric Vilalta i Joseph Yong i Pitu Alaber, de la categoria masculina. Pel que fa a la categoria femenina, les guanyadores van ser Anna Aguilar i Judit Corominas i Pilar Mateo i Carmina Roca. Per últim, el primer lloc en la categoria mixta se’l va emportar la parella formada per Fredi Garcia i Laura Ballovar.


Els guanyadors i guanyadores es van endur un pernil i un lot de productes cortesia del  patrocinador, que també van rebre els finalistes. Aquest any, el torneig ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Masies de Roda i les begudes YoSoy.

Etiquetes:
Esports