26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu ha executat gairebé la meitat del Pla d'Actuació

L'ens local dona a conèixer la seva tasca a través d'una nova eina de transparència

elter.net 30 de juliol de 2021 a les 11:18
L'equip de govern porta dos anys de legislatura | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu presenta una eina de transparència que dona a conèixer l’estat actual del Pla d’Actuació de Mandat (PAM). L’instrument exposa les 140 accions que l’ens local està portant a terme al municipi i la seva evolució.


El passat mes de maig es van complir dos anys de govern i amb aquest temps el consistori manlleuenc ha executat el 48,9% de les actuacions que s’havien marcat a l’inici del mandat.  


En el següent enllaç es mostra la llista d’actuacions classificades en cinc grans eixos: ciutat educadora i del coneixement; ciutat generadora d’ocupació i dinamitzadora econòmicament; ciutat amable i sostenible; ciutat inclusiva i al servei de les persones i govern transformador i amb lideratge territorial.


Alhora, aquestes accions es reparteixen en tres grups, segons el seu estat: planificat, on destaca l’Impuls i execució de l’estratègia adreçada a lluitar contra bretxa salarial; en curs, amb projectes com la segona planta de l’Escola de Música, l’ampliació de la deixalleria o la culminació del Teatre Centre, i finalitzat, on trobem l’Impuls a l’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica o l’Execució del Pla de millora dels polígons industrials.

Etiquetes:
Política Municipal