27 d'abril de 2024

Primers detalls dels «Xarrups de Fes-te Jove»

A l'escenari del Prat del Rocòdrom hi pujaran els grups La Fúmiga i Insershow

elter.net 31 de juliol de 2021 a les 16:06
Insershow va venir a la ciutat el 2012, el 2018 i el 2019 | Insershow

La comissió de Fes-te Jove ha començat avui a descobrir allò que té preparat per a la setmana que ve. Els “Xarrups de Fes-te Jove” arrencaran amb dos concerts al Prat del Rocòdrom: la celebració l’obrirà a les 19 h el grup valencià La Fúmiga i després serà el torn d’un clàssic de la festa del jovent, la banda de versions Insershow.


La Fúmiga té un estil que mescla música de banda, alternativa i festiva. La formació va néixer el 2012 com a banda de carrer. Actualment, ha traslladat el seu espectacle damunt l’escenari, però sense perdre l’energia i el dinamisme que sempre els ha caracteritzat. Els seus instruments de vent i percussió han desfilat per festivals com Feslloc, Viñarock, Festivern o Pirata Rock. A més, el grup compta amb un primer àlbum anomenat “Espremedors” (2019).  


Per la seva banda, Insershow es tracta d’una formació que agrupa diferents músics que han tocat en diversos grups de Barcelona i els seus voltants. El resultat d’aquesta unió és una banda, que actualment té un repertori de 75 versions. Els temes van del rock dur fins al hard core. El grup ja és un habitual de la programació de Fes-te Jove, Insershow va venir a la ciutat el 2012, el 2018 i el 2019.


L’organització explica que l’aforament serà limitat, que caldrà respectar totes les mesures de seguretat i que el recinte tancarà a les 0:30 h. No caldrà fer reserva prèvia, però sí que serà necessari omplir un formulari abans d’entrar. De moment la comissió de Fes-te Jove ha desvetllat els dos primers concerts i caldrà esperar els pròxims dies per saber la programació sencera dels “Xarrups de Fes-te Jove”.

Etiquetes:
Societat