25 d'abril de 2024

L'agost a Ràdio Manlleu

El mitjà local segueix oferint continguts diversos durant les vacances d'estiu

elter.net 1 d'agost de 2021 a les 10:22
De dilluns a divendres es pot conèixer l'actualitat manlleuenca a través de l'informatiu "Manlleu al dia" | elter.net

La programació de Ràdio Manlleu no s’atura durant les vacances d’estiu. El mitjà local ha preparat una graella amb continguts diversos de producció pròpia i d’altres emissores. La col·laboració amb La Xarxa, la plataforma audiovisual que engloba 200 mitjans de proximitat de Catalunya, permet a Ràdio Manlleu oferir continguts durant tot el mes d’agost.


La setmana arrenca amb “Via Verda”, un espai on es tracten temes de mobilitat sostenible, com per exemple, els autobusos elèctrics o la iniciativa Biciempresa. Els dimarts al vespre arriben les històries teatralitzades i les recomanacions literàries i musicals de “L’hora del conte”. El dia següent, és el torn del programa “Això va en sèrie”, que repassa les propostes televisives per temàtiques: policíaques, comèdies, ciència-ficció, entre altres.


Les havaneres i el cant de taverna són les protagonistes dels dijous, a través de “Sons a cau d’orella” els oients faran un viatge musical i didàctic per aquests gèneres. Finalment, els diumenges tanca la graella el programa insigne de Ràdio Manlleu, el “Nostra Dansa”, que ens apropa les millors sardanes, novetats discogràfiques i informacions sardanistes.


També, de dilluns a divendres a les 13 h i a les 19 h, Ràdio Manlleu ofereix l’actualitat del municipi en l’informatiu “Manlleu al dia”.

Etiquetes:
Societat