25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu aposta per la formació específica per a porters

El club ha firmat un conveni de col·laboració amb l'empresa TOP TEC KEEPERS que es farà efectiu la pròxima temporada

elter.net 3 d'agost de 2021 a les 08:29
L'acadèmia entrenarà tots els porters del club | AEC Manlleu

L’AEC Manlleu i l’empresa TOP TEC KEEPERS signen un conveni de col·laboració, a través del qual, l’acadèmia entrenarà tots els porters del club manlleuenc, des del primer equip fins als prebenjamins. Així ho ha anunciat l’associació esportiva a través de les seves xarxes socials.


L’objectiu d’aquesta formació, tal com explica el comunicat, és desenvolupar i millorar les capacitats motrius, físiques i cognitives dels jugadors, però també polir aspectes tècnics i tàctics.


L’AEC Manlleu ha presentat també els motius d’aquest fitxatge. Entre aquests, destaca que la metodologia de l’empresa està lligada al model de joc del club. També, la qualitat dels entrenaments que s’ofereixen: reduïts i adaptats al nivell i etapa de cada porter. Per la seva banda, TOP TEC KEEPERS han agraït al club la confiança dipositada i han dit que estan “encantats d’unir-nos i treballar conjuntament per un mateix objectiu”.


En els darrers dies, l’AEC Manlleu ha posat en marxa la maquinària per definir els equips de la temporada que ve: amb la renovació i el fitxatge de jugadors, però també amb l’obertura d’inscripcions. El pròxim 15 d’agost, emmarcat dins la Festa Major de Manlleu, es farà l’acte de presentació del Primer Equip amb un partit contra l’UE Llagostera.

Etiquetes:
Esports