25 d'abril de 2024

La revista El Ter arriba als quioscos i a les llibreries

Els subscriptors van tenir accés al número 168 la setmana passada

elter.net 4 d'agost de 2021 a les 12:04
Portada de la nova edició d'agost de la revista El Ter | elter.net

La revista El Ter presenta aquesta setmana la seva edició d’estiu. Els articles més destacats del número 168 giren al voltant de l’enderrocament dels pisos de Can Garcia, els 40 anys d’història de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, el semiconfinament perpetu de Lluc Roca i la temporada històrica del CP Manlleu.


La publicació bianual ressalta els temes manlleuencs més transcendents dels darrers mesos i dels que vindran: repàs de les festes d’aquest estiu, el programa d’activitats extraescolars que ofereix l’Ajuntament de Manlleu, el dipòsit digital Trencadís, una conversa que reflexiona sobre els manlleuencs a Mauthausen, entre altres. També inclou un apartat on tots els partits polítics del consistori donen el seu punt de vista sobre un tema. En aquesta ocasió, es tracta el projecte del porta a porta que es vol implementar al municipi.


25 anys de revista El Ter


L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) va atorgar el passat mes de juny un reconeixement pels 25 anys d’història de la revista El Ter.


En la peça que ha sortit publicada aquesta setmana també es parla de l’efemèride. La revista va néixer el 1996 sota la direcció del periodista i escriptor, Jaume Collell. Durant aquests anys, han passat per la redacció 9 directors i més de 200 col·laboradors. També ha canviat la periodicitat i el disseny. Tot aquest recorregut li va valdre per rebre el reconeixement de l’ACPC, una entitat que agrupa 138 publicacions de premsa comarcal i local de Catalunya.  

Portada de la revista El Ter número 168

Etiquetes:
Societat