26 d'abril de 2024

EN DIRECTE Segueix el ple extraordinari del mes d'agost de l'Ajuntament de Manlleu

La sessió s'ha convocat d'urgència per la importància dels temes que es tractaran i els seus terminis

elter.net 4 d'agost de 2021 a les 16:57
El ple serà telemàtic i es podrà seguir a través de radiomanlleu.cat | elter.net

Ràdio Manlleu oferirà el ple extraordinari del mes d’agost a partir de les 8 del matí. El ple serà telemàtic i es podrà seguir a través del 107 FM, radiomanlleu.cat o al canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu.


La importància dels temes que es tractaran i els seus terminis, no permeten esperar fins a la sessió ordinària que tindria lloc el mes de setembre. L’ordre del dia només té dos punts:


El ple servirà per aprovar el plec de clàusules administratives particulars, el plec de prescripcions tècniques i l’obertura del procediment de licitació del contracte de serveis de recollida de residus amb modalitat porta a porta i neteja viària. En altres paraules, demà s’aprovaran el conjunt d’exigències que l’Ajuntament de Manlleu demanarà a les empreses que vulguin guanyar el projecte del porta a porta de Manlleu i que s’hauran de presentar a la licitació, una convocatòria pública per decidir quina és l’empresa seleccionada i que se’n farà càrrec.


Per altra banda, també es portarà a terme l’aprovació inicial del projecte d’urbanització del Pla Parcial Urbanístic La Coromina Nord, que té per objectiu l’ampliació del terreny industrial.  

Etiquetes:
Política Municipal