26 d'abril de 2024

El Lab Manlleu presenta sis activitats adreçades al teixit empresarial del municipi

La xerrada "Finançament Post Covid" obrirà el cicle el 15 de setembre

elter.net 8 d'agost de 2021 a les 18:33
El Local del Lab Manlleu es troba al carrer Prior Tarafa | elter.net

El Lab Manlleu ha donat a conèixer el programa d’activitats que es portaran a terme a l’equipament durant el mes de setembre. L’espai Coworking ha plantejat sis sessions gratuïtes, que estan adreçades al teixit empresarial del municipi i que es realitzaran amb grups reduïts.


Aquestes primeres propostes encetaran la programació estable del pròxim curs. La xerrada Finançament Post Covid obrirà el cicle el 15 de setembre. En aquesta sessió s’aprofundirà en les noves vies de finançament per a les empreses. Durant les següents setmanes s’oferiran formacions i xerrades per conèixer les possibilitats de la impressió 3D, dels certificats electrònics, però també, sobre la importància del treball en equip i com aconseguir-lo.


Sessions a càrrec d’Elisabet Freixa, consultora en desenvolupament d’organitzacions; Jordi Sabaté, de la cooperativa webcoop de software ètic i sostenible; Xevi Vilaregut, fotògraf professional, entre altres. Per a més informació us podeu adreçar al Lab Manlleu, situat al carrer Prior Tarafa, trucar al 972 51 61 o enviar un correu a lab@manlleu.cat.

Etiquetes:
Economia i empresa