26 d'abril de 2024

L'OPE Manlleu col·labora amb Reempresa per donar una segona vida a negocis en funcionament

La iniciativa treballa amb més de 100 entitats amb l'objectiu de mantenir viu el teixit empresarial del territori

elter.net 22 d'agost de 2021 a les 18:34
En aquests moments l'OPE Manlleu gestiona 8 negocis que volen cedir la seva activitat | elter.net

Manlleu és un dels punts d’atenció i assessorament de Reempresa, una iniciativa empresarial que facilita el traspàs d’una pime en funcionament: dels propietaris que no poden seguir al capdavant del seu negoci a persones que tinguin interès per donar-li continuïtat.


El Centre de Reempresa de Catalunya treballa amb més de 100 entitats i institucions amb l’objectiu de fomentar la transmissió d’empreses i mantenir viu el teixit empresarial del territori. L’equip d’OPE Manlleu Empresa ofereix aquest servei d’assessorament al municipi, però també a les poblacions del seu voltant.


Reempresa explica que adquirir una “empresa en funcionament té moltes més possibilitats i capacitats de generació de recursos que una empresa que comença de zero” i, a més, d’aquesta manera “s’evita la conflictivitat i judicialització dels processos empresarials de tancament”.


Ara mateix l’OPE Manlleu està gestionant vuit projectes que volen cedir la seva activitat, entre aquests, hi podem trobar una parada del Mercat Municipal de Manlleu, una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de cortines, riells i complements, un centre de bellesa i estètica, entre altres. Per a més informació podeu consultar la web de Reempresa o de l’OPE Manlleu.         

Etiquetes:
Economia i empresa