26 d'abril de 2024

L'Escola Municipal de Música de Manlleu aposta per les classes a l'exterior

El centre està elaborant una pintura didàctica a la plaça Dalt Vila

elter.net 24 d'agost de 2021 a les 10:11
Està previst que la pintura es finalitzi a finals d'aquesta setmana o principis de la que ve | elter.net

L’Escola Municipal de Música de Manlleu ha començat a crear una pintura didàctica que es situarà a l’asfalt de la plaça Dalt Vila. La peça compta amb la col·laboració de l’arquitecte Samuel Molist i la dissenyadora Anna Capdevila, que han fet realitat les idees i propostes del Departament de Llenguatge Musical del centre manlleuenc.


La confecció d’aquesta pintura té l’objectiu de convertir-se en un recurs per poder portar les classes a l’exterior. Laura Castany, directora de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, explica que “sortir a fora a donar la lliçó és molt positiu per la canalla perquè s’ho passen bé mentre aprenen”. L’equip docent “sempre busca maneres per ensenyar de forma divertida i amena”. A més, Castany diu que aquesta pintura a l’aire lliure aconseguirà que l’ensenyament musical no es limiti a les hores lectives, sinó que “la canalla podrà practicar a qualsevol moment”.


El dibuix, pintat per Anna Capdevila i els alumnes del centre que s’han apuntat a l’activitat, comptarà amb un pentagrama gegant, notes musicals, conceptes i paraules que serviran per aprendre mentre es juga. La proposta s’emmarca dins del programa d’actes i activitats del 40è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Manlleu i es preveu que aquesta setmana o la que ve, depenent del temps que faci, es pugui acabar el dibuix.

Etiquetes:
Cultura