25 d'abril de 2024

Can Puget es convertirà en un punt de vacunació sense cita prèvia

L'acció està exclusivament dirigida a primeres dosis de les franges d'edat obertes

elter.net 25 d'agost de 2021 a les 11:41
El punt s'instal·larà a la sala d'exposicions de Can Puget els dies 2 i 9 de setembre de 18 a 21 h | elter.net

A la sala d’exposicions de Can Puget s’instal·larà un punt de vacunació sense cita prèvia els dies 2 i 9 de setembre de 18 a 21 h. L’acció està exclusivament dirigida a primeres dosis de les franges d’edat obertes, és a dir, a les persones a partir dels 12 anys que encara no tenen cap dosi administrada.


Salut va impulsar aquesta estratègia a principis d’agost davant la baixada de peticions per vacunar-se. També es va detectar que moltes persones, tot i tenir cita, no es presentaven. El Departament també va explicar que amb aquesta mesura es vol aconseguir una tornada del setembre a l’entorn educatiu i als llocs de treball amb la màxima cobertura possible.


Altres punts propers a Manlleu on vacunar-se sense cita prèvia són el recinte firal El Sucre de Vic, Olot, Ripoll o Manresa. Es pot consultar el mapa dels punts de vacunació sense cita prèvia en el següent enllaç.


Tot i donar aquesta possibilitat, el Departament segueix recomanant demanar cita prèvia per tal de contribuir a l’organització i el bon funcionament dels punts de vacunació.

Etiquetes:
Societat