25 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd el primer enfrontament de la Lliga Catalana (5-0)

El partit contra el CE Noia Freixenet es va mantenir igualat fins als últims minuts

elter.net 26 d'agost de 2021 a les 11:31
Demà a les 20:30 h el CP Manlleu rebrà a casa al Lleida Llista | CP Manlleu

“El resultat és el que menys ens importa”. Arnau Casanovas, entrenador del primer equip masculí del CP Manlleu, explica que estan “contents” del partit d’ahir a la pista del Noia, un dels “equips grans de l’OK Lliga”.

També diu que s’han de polir detalls, sobretot a “l’hora de mantenir la calma”, però que prefereix “perdre tots els partits de pretemporada i guanyar el primer partit de lliga, que al revés”.

Tot i que l’equip manlleuenc va encaixar dos gols durant el primer temps, un de Xavi Costa (11’) i l’altre de Jordi Bargalló (16’), les sensacions van ser bones. El conjunt entrenat per Arnau Casanovas i Quim Casalí va plantar cara i va tenir un gran nombre d’oportunitats que, malgrat tot, no van pujar al marcador. En la segona part es va mantenir la igualtat, que només es va trencar en els darrers minuts, quan els manlleuencs van arriscar per mirar de capgirar la situació. Eloi Mitjans (46’), Àlex Joseph (47’) i Xavi Costa (48’) van marcar els tres gols definitius.

El CP Manlleu s’estrena a la competició amb una derrota, però ben aviat tindrà l’oportunitat de redimir-se. Demà l’equip manlleuenc rebrà a casa al Lleida Llista a les 20:30 h. El guanyador d'aquest partit passarà a quarts de final i s'enfrontarà al CP Calafell.