27 d'abril de 2024

La Biblioteca Municipal de Manlleu participarà en el Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona

L'entitat manlleuenca ha preparat una mostra documental d'una cinquantena de llibres sobre l'emergència climàtica

elter.net 26 d'agost de 2021 a les 16:59
La mostra estarà exposada fins al 30 de setembre | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA oferirà una mostra documental d’una cinquantena de llibres sobre l’emergència climàtica. La col·lecció, que estarà exposada de l'1 fins al 30 de setembre, es dividirà en material adreçat a públic infantil i adult.


Serà la primera vegada que l’entitat manlleuenca participarà en el Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona. En passades edicions la biblioteca havia col·laborat amb la difusió i, fins i tot, havia platejat alguna activitat, que a causa de la pandèmia no es va fer realitat.   


De la mostra que s’oferirà, la biblioteca en destaca aquelles peces que pertanyen a Pol·len Edicions, entitat que també participa en la cinquena edició de l’alTERna’t.


L’editorial té un fort compromís amb el medi ambient i sobresurt pel seu afany de reduir la seva petjada ecològica. La marca és pionera a Barcelona de l’anomenada ecoedició, que busca minimitzar al màxim l’impacte ambiental de la producció i ho comunica al consumidor. En l’última pàgina de cada publicació hi surt la motxilla ecològica, la suma de recursos que s’han utilitzat per crear el llibre.

Etiquetes:
Cultura