26 d'abril de 2024

Presentació i sorteig dels calendaris de l'OK Lliga masculina i femenina

El primer equip masculí del CP Manlleu s'estrenarà el 18 de setembre i el primer equip femení ho farà el 6 de novembre

elter.net 27 d'agost de 2021 a les 10:30
Ona Castellví va valorar la pròxima temporada | elter.net

La Real Federació Espanyola de Patinatge va organitzar aquest passat dimecres la presentació i el sorteig dels calendaris per a la temporada  2021 – 2022 de l’OK Lliga Masculina, l’OK Lliga Femenina i l’OK Lliga Plata masculina i femenina.


L’acte es va celebrar a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia i va comptar amb la dinamització de la periodista Anna Freixa i la presència d’autoritats i representants dels equips de les lligues nacionals i de màxims dirigents d’aquest esport com Carmelo Paniagua, president de la Real Federació Espanyola de Patinatge.


Les novetats més destacades són l’acord entre Parlem Telecom i la RFEP per convertir-se en el patrocinador de l’OK Lliga Masculina i el canvi de model de l’OK Lliga Plata Femenina, que per primera vegada es disputarà durant tot el curs. També es van fer els sortejos i es van anunciar els calendaris de cada competició.


L’OK Lliga Masculina arrencarà el pròxim 18 de setembre. El primer equip masculí del Martinelia CP Manlleu s’estrenarà en la màxima competició a casa contra el CP Alcobendas. A més, la competició recupera el Play-Off pel títol. La fase final la disputaran els vuit millors classificats de la fase regular.


La temporada del primer equip femení del CP Manlleu començarà més tard de l’habitual. L’OK Lliga Femenina engegarà després del Campionat d’Europa i la primera Supercopa d’Espanya Femenina. La jornada inaugural tindrà lloc el 6 de novembre i el Manlleu jugarà a la pista del CP Las Rozas. Ona Castellví, jugadora del conjunt manlleuenc, va participar del sorteig i va valorar la pròxima temporada. "Sabem que no hi ha cap partit fàcil, que els equips estan molt reforçats" i va afegir que "l'objectiu és treballar amb ganes i aspirar a tot". 

Etiquetes:
Esports