25 d'abril de 2024

El CP Manlleu cau eliminat de la Lliga Catalana en perdre el partit contra el Lleida (4-6)

El conjunt manlleuenc s'estrenarà a l'OK Lliga el pròxim 18 de setembre contra l'Alcobendas

elter.net 28 d'agost de 2021 a les 10:00
Imatge del partit entre el CP Manlleu i el Lleida Llista Blava | elter.net

El Pavelló Municipal de Manlleu va acollir ahir al vespre l’enfrontament entre el primer equip masculí del Club Patí Manlleu contra el Lleida Llista Blava (4-6). El partit corresponia a la tercera jornada de la Lliga Catalana i la victòria significava classificar-se pels quarts de final de la competició.

Partit molt igualat, que es va decidir en els darrers minuts. L’inici va ser intens, però marcat per la precaució dels dos conjunts. Pol Franci va ser l’encarregat d’encetar el marcador al minut 8 de partit. La diana va precedir una pluja de gols: Sergi Folguera i Andreu Tomàs del Lleida i Dídac Alonso del Manlleu van posar el 2 a 2 a l’electrònic. En els darrers minuts, Tomàs va tornar a marcar. En el segon temps, la balança va seguir molt equilibrada fins als últims instants de partit. Dos gols ràpids del Manlleu van posar a l’equip per davant, però la reacció del Lleida no es va fer esperar i en els darrers 10 minuts va marcar tres gols que li van donar la victòria.

Arnau Casanovas, entrenador del CP Manlleu, explica que “l’equip està molt acostumat al ritme de l’OK Lliga Plata i que s’ha d’adaptar al nivell de l’OK Lliga”. “Cada errada es converteix en un gol en contra”, afegeix. Tot i això, Casanovas assegura que ha notat un canvi positiu respecte al primer partit contra el Noia i diu que l’equip “va per bon camí”.

Sobre el primer enfrontament de la màxima competició estatal, que serà contra l’Alcobendas el pròxim 18 de setembre, l’entrenador del Manlleu diu que li era “indiferent” quin equip els hi toqués primer perquè “al final passes per tots”. Per altra banda, diu que els hi agrada començar a casa, “l’Alcobendas és un gran equip i ens anirà molt bé tenir a la gent a favor”, explica l’entrenador.