24 d'abril de 2024

Concert del manlleuenc Ferran Albrich a la Schubertíada

El festival agrupa artistes de renom amb joves promeses del lied

elter.net 29 d'agost de 2021 a les 19:05
Ferran Albrich en un concert a Can Puget el 2018 | elter.net

El baríton manlleuenc Ferran Albrich va tenir l’oportunitat d’actuar a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran (Alt Empordà) en el marc de la Schubertíada. El festival va arrencar el passat 12 d’agost i avui conclou amb el concert a càrrec del Quartet Casals.


Es tracta d’un esdeveniment que agrupa artistes de renom amb joves promeses del lied, poemes convertits en cançons, que normalment van acompanyades d’un piano. La Schubertíada celebra la música del compositor Franz Schubert amb multitud de concerts. L’actuació de Ferran Albrich va tenir lloc ahir a la tarda. El manlleuenc va estar acompanyat del pianista Marc Serra. Els dos artistes van interpretar un cicle de Schubert i un altre d’elecció pròpia, que en el seu cas va ser “Tel jour telle nuit” de Francis Poulenc.


L’Acadèmia de la Schubertíada va néixer el 2018, però en fa 25 que el pianista Wolfram Rieger ofereix cursos a Barcelona. Cada any s’escull entre l’alumnat els dos millors duets per participar en el festival. En aquesta edició els seleccionats han sigut Ferran Albrich i Marc Serra, i Cecilia Rodríguez i Jesús López Blanco. De cara a la següent edició, el festival vol rebre més alumnes i també més professors.  

Etiquetes:
Cultura