25 d'abril de 2024

El dia 6 de setembre s'inicia el període d'inscripció pels cursets de natació pel curs 2021-2022

Les activitats son per adults i per a nens i es planificaran objectius a assolir per cada nivell

elter.net 3 de setembre de 2021 a les 09:20
Els cursets s'iniciaran el dia 27 de setembre

Des de la Piscina Municipal de Manlleu s’ofereix, un any més, cursos de natació i activitats aquàtiques per totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari o de nivell i exigència física.


Actualment s’ofereixen cursos tant per a adults com per a nens i es planificaran amb uns objectius a assolir per cada nivell. Per fer les inscripcions pel curs vinent es marcaran dies concrets d’inscripció segons el curs escolar dels nens. També es prioritzaran les d’aquells usuaris empadronats a Manlleu o que siguin abonats a la Piscina Municipal. El límit d’inscripcions és de dues per persona, excepte la unitat familiar.


Les persones empadronades a Manlleu o abonades a la piscina podran fer les inscripcions del 6 al 17 de setembre. Pel que fa als cursets infantils, els dies 6 i 7 de setembre (nadons, P1, P2, P3 I P4); 8, 9 i 10 de setembre (P5 i 1r); 13 i 14 de setembre (2n i 3r); 15 i 16 de setembre (4t i 5è) i el dia 17 de setembre (6è, 1r i 2n d’ESO i joves fins a 17 anys). Pels empadronats fora de Manlleu, les inscripcions infantils i adults es faran a partir del 20 de setembre.


A més dels cursos i activitats habituals, se seguirà oferint la possibilitat de realitzar sessions individualitzades per a totes les edats. Els cursos segueixen la periodicitat del calendari escolar, és a dir, estructurats en 3 trimestres. La durada d’aquest primer trimestre serà de 9, 10 o 11 sessions segons el dia, i s’iniciaran el dilluns dia 27 de setembre fins al 17 de desembre.


Per més informació visiteu www.manlleu.cat.

Etiquetes:
Esports