26 d'abril de 2024

Concurs per seleccionar l'escultura en record dels pisos de Can Garcia

La crida va adreçada a artistes que tinguin una relació directa amb la ciutat de Manlleu

elter.net 4 de setembre de 2021 a les 17:58
Les propostes s'hauran de presentar abans del 20 de setembre | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu va obrir el mes passat una convocatòria per trobar l’artista responsable de crear una peça que serveixi de record dels pisos de Can Garcia. L’edifici situat al barri de l’Erm es va convertir en un element emblemàtic de la ciutat i és per això que l’ens local vol destinar un espai per rememorar-lo.


La crida va adreçada a artistes que tinguin una relació directa amb la ciutat de Manlleu. Per confeccionar la peça, es pot utilitzar qualsevol tècnica o material. Les propostes s’hauran de presentar de forma telemàtica a través del correu electrònic comunicacio@manlleu.cat abans del 20 de setembre. El mail haurà de portar d’assumpte “Escultura pisos Garcia” i caldrà que vagi acompanyat d’un document que inclogui les dades identificatives i de contacte de l’artista, el currículum artístic i la memòria explicativa del projecte.


El guanyador/a rebrà una dotació econòmica de 5.000 euros. Aquest import inclou els honoraris i les despeses que surtin de la producció i instal·lació del monument, que anirà a càrrec de l’artista amb el suport de la comissió designada per l’Ajuntament de Manlleu.


El jurat estarà format per la regidora de Cultura, Eva Font; una tècnica de Comunicació i un expert en art. La seva funció serà escollir cinc propostes per avançar a la selecció final, que es farà per votació popular. El veredicte s’anunciarà el 27 de setembre. L’escultura seleccionada s’instal·larà en una zona propera al solar dels pisos de Can Garcia, entre els mesos d’octubre i novembre.     

Etiquetes:
Societat