25 d'abril de 2024

El 8 de setembre es tancaran les inscripcions pels clubs de lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu

Les propostes compten amb la participació d'Anna Piella, Teresa Sanglas i els integrants de L'Escriba

elter.net 5 de setembre de 2021 a les 12:28
Les tres propostes són gratuïtes, tenen una periodicitat mensual i una capacitat màxima de 15 persones | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha obert aquesta setmana el període d’inscripció per als tres clubs de lectura que oferirà a partir d’octubre. Les tres propostes són gratuïtes, tenen una periodicitat mensual, una capacitat màxima de 15 persones i es realitzaran simultàniament de forma telemàtica i presencial.


El primer o segon dilluns de cada mes estarà dedicat a les novel·les, als reculls de contes, al teatre i la poesia. La filòloga Anna Piella serà l’encarregada de conduir el club de lectura “De tot una mica”, una proposta que presentarà lectures variades, textos assequibles per a tothom i autors i autores de totes les literatures. L’activitat es portarà a terme a partir de les 18 h.


El club de lectura “L’Escriba” tindrà lloc l’últim dimarts de cada mes a les 19 h. La proposta estarà conduïda pels integrants de L’Escriba, un portal web cultural que té el seu origen a Manlleu i on es pot trobar literatura, cinema, teatre i sèries. Cada dos mesos i fins al juny, es canviarà de gènere: la distopia, novel·les del món, novel·la negra, novel·les sobre llibres, entre altres.


“Un passeig pels clàssics moderns i contemporanis de la literatura”. Així és com la biblioteca defineix el seu darrer club de lectura. “De clàssics” estarà conduït per la filòloga Teresa Sanglas i es farà el segon dimecres de casa mes a les 18 h. En aquesta trobada es llegiran textos coneguts d’autors consagrats, com per exemple, Josep Pla, Mercè Rodoreda i Josep Maria de Sagarra.


El termini d’inscripció s’acaba el 8 de setembre. Per a més informació podeu consultar el web de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.

Etiquetes:
Cultura