26 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu comença una nova temporada

Les principals novetats son el retorn del programa «Manlleu Educa» o les retransmissions del CP Manlleu masculí

elter.net 10 de setembre de 2021 a les 11:16
La nova temporada a Ràdio Manlleu comença el 14 de setembre | elter.net

El pròxim dimarts, 14 de setembre, comença la temporada 2012-2022 a Ràdio Manlleu, amb algunes novetats i canvis a la graella i amb la col·laboració inestimable de més d’una trentena de col·laboradors i col·laboradores.


La temporada anterior encara va estar marcada per la Covid-19 i enguany, Ràdio Manlleu torna el més a prop possible de la normalitat, recuperant programes i col·laboradors/es per aquest curs. L’informatiu “Manlleu al dia”, amb entrevistes i seccions temàtiques de sèries, literatura o tecnologia continuarà emetent-se cada dia a les 19h amb Raimon Roma al capdavant. Programes històrics com El Rincón del Cante, Backstage o el Nostra Dansa continuaran en les seves franges habituals i d’altres com l’Escudella 4k, de videojocs, l’A Manlleu Fem Xarxa o els mensuals de dimarts (L’Hora del Ter, Bestioles i l’Afinador) canvien de dia d’emissió.


El Manlleu Educa i les retransmissions del Martinelia CP Manlleu masculí, les principals novetats


Un dels canvis significatius que ha patit la graella de Ràdio Manlleu aquesta temporada és la reincorporació del programa “Manlleu Educa”, l’espai radiofònic que creen i desenvolupen els i les alumnes i els professionals dels centres educatius de la ciutat. Un projecte que, després d’un any sense estar a la graella a causa de la pandèmia, permet la incorporació de la ràdio i els mitjans de comunicació a les escoles i que creen, des de zero, els implicats amb la comunitat educativa del municipi. S’emetrà cada dimecres de 19:30 a 20h.


L’altra novetat son les retransmissions del primer equip masculí del Martinelia CP Manlleu. Amb l’ascens a l’OK Lliga d’hoquei patins, Marc Lladó serà l’encarregat de radiar tots els partits, a casa i a fora, de l’equip manlleuenc. En clau esportiva, també s’incorpora a la graella el programa La Prèvia, presentat per alumnes del grau de periodisme de la Universitat de Vic i que repassa tota l’actualitat de l’esport osonenc.


Mentre no s’emetin programes, Ràdio Manlleu ofereix la millor fórmula musical per acompanyar els oients al cotxe, al comerç o allà on sigui. A més, tots els podcasts es poden trobar a la pàgina web, a Spotify i a través de radiomanlleu.cat es pot escoltar l’emissora des de qualsevol punt del planeta.

Graell de Ràdio Manlleu temporada 2021-2022

Etiquetes:
Societat